Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΝΑΙΑΣ: "Ο Γ. ΖΟΥΜΠΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΑΡΝΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του προέδρου της κοινότητας της Αρναίας για την αθέτηση υπόσχεσης του εκτελώντα χρέη
δημάρχου Αριστοτέλη Γιωργου Ζουμπά ως προς τις πιέσεις που θα ασκούνταν προς την επίσημη πολιτεία για το ζήτημα του αστυνομικού τμήματος, που η μετεξελίχθηκε σε σταθμό.

Όπως επισήμανε ο Γιώργος Διαμαντούδης στην σύσκεψη φορέων που έγινε το περασμένο Σάββατο για τα προβλήματα της Αρναίας, ενώ ο Γιώργος Ζουμπάς είχε υποσχεθεί ότι η διοίκηση του δήμου θα δρούσε συλλογικά με την αντιπολίτευση και τους βουλευτές του νομού με κοινή κάθοδο στο υπουργείο προστασίας του πολίτη στην Αθήνα, τελικά το μετάνιωσε...!

Σύμφωνα με τα όσα επικαλέστηκε ο εκτελών χρέη δημάρχου στον πρόεδρο της Αρναίας, δύο ήταν οι λόγοι που τον ανάγκασαν να αθετήσει την υπόσχεση του. 

Ο πρώτος λόγος είχε να κάνει με την επερώτηση που κατέθεσε στη βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βαγιωνάς και ο δεύτερος λόγος αφορά το αίτημα της αντιπολίτευσης του δήμου για χορήγηση χώρου συνεδριάσεων στην Αρναία, εξαιτίας του εχθρικού κλίματος που υπάρχει στην Ιερισσό.

Εξελίξεις που, όπως φαίνεται, ενόχλησαν τον Γιώργο Ζουμπά με αποτέλεσμα να αλλάξει γνώμη ως προς την τακτική πίεσης που θα ακολουθούσε η δημοτική αρχή για το αστυνομικό τμήμα Αρναίας. 

"Ανούσια πράγματα, που κατά την άποψη μου δεν στέκουν" ήταν το σχόλιο του προέδρου της κοινότητας Αρναίας Γιώργου Διαμαντούδη.

Στο βίντεο που ακολουθεί και πιο συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό είναι η επίμαχη αναφορά του προέδρου της Αρναίας για τον εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη.



http://politesaristoteli.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις