Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΜΕ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ELDORADO

opap2Κλονίζεται η αξιοπιστία της χώρας στην

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Δεν έφτανε η νέα εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε σε δυο σκαπτικές τσάπες στο Λάκκο Καρατζά ήρθε ένα ακόμη συμβάν να προστεθεί στην κλιμακούμενη ένταση που επιδιώκουν οι εναπομείναντες πολέμιοι της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη ΒΑ Χαλκιδική.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του το blog "Εργολήπτες Χαλκιδικής": "Σήμερα το πρωί αποκλεισμό και απειλές δέχτηκαν εργαζόμενοι και εργολάβοι που βρίσκονταν σε αποθήκη που έχει με ενοίκιο η Ελληνικός Χρυσός λίγο έξω από την Μεγ. Παναγία στην τοποθεσία Γηπεδάκια. 


Παρόντες ο   Λάζαρος Τόσκας, περιφερειακός σύμβουλος Χαλκιδικής, ο Αντιδήμαρχος κ. Ψιλιάγκος Δημήτριος και ο Αντιδήμαρχος της Μεγ. Παναγίας κ. Μητροφάνης οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί ότι έφτασαν στο σημείο με αυτοκίνητα του Δήμου Αριστοτέλη παρούσα στο περιστατικό και η αστυνομία ως απλώς παρατηρητής."

Με ποιο δικαίωμα απειλούνται και αποκλείονται εργαζόμενοι και γιατί η αστυνομία παρακολουθεί αμέτοχη αυτές τις καταστάσεις;

Τελικά μήπως έχουν δίκιο οι εργαζόμενοι που αναρωτιούνται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν λίγη ώρα, αν ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου: "Τέλος το πάρτυ καταστολής στις Σκουριές;".

http://politesaristoteli.blogspot.gr/2015/11/blog-post_0.html#more

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Κανονικά λειτουργούν οι Σκουριές .To ΣτΕ ακύρωσε την απόφαση Σκουρλέτη

Κανονικά λειτουργούν οι Σκουριές .To ΣτΕ ακύρωσε την απόφαση ΣκουρλέτηΤο Συμβούλιο της Επικρατείας «έσπασε» οριστικά  το λουκέτο που είχε βάλει τον περασμένο Αύγουστο ο τότε

Δημοφιλείς αναρτήσεις