Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Η Μεγαλειώδες συγκέντρωση των Μεταλλωρύχων στην Αθήνα (Συνεχής Ενημέρωση)

Ξεκίνησε το κομβόι των Μεταλλωρύχων για την Αθήνα

7:10
Ξεκίνησαν τα πρώτα λεωφορεία από τα 

Τα Μαδεμοχώρια Χαλκιδικής

 για την Αθήνα όπου και θα πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδη συγκέντρωση των Μεταλλωρύχων 

8:20
Περίπου 85 με 90 λεωφορεία και αρκετά ΙΧ έχουν ξεκηνήσει  και από τα 11 Μαδεμοχώρια. Πρώτος σταθμός τα διόδια Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη. 
9:33
Τώρα το κομβόι με τα λεωφορεία έφτασε στα   στα διόδια των Μαλγάρων, έξω από τη Θεσσαλονίκη 
10:06
Συνεχίζει να εμπλουτίζεται συνεχώς το κομβόι με τα λεωφορεία που ξεκίνησαν από την Χαλκιδική με προορισμό την Αθήνα. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους ο αριθμός των λεωφορείων συνεχώς και αυξάνεται περνώντας κάθε προσδοκία 
10:38
Ξεκίνησε και πάλι το κομβόι με τα λεωφορεία και τους Μεταλλωρύχους  για  την Αθήνα, όπου θα διαδηλώσουν, αύριο, υπέρ της συνέχισης της μεταλλευτικής δραστηριότητας και της εξόρυξης χρυσού και για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας τους.

Αύριο, το πρωί, οι μεταλλωρύχοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης (ΥΠΑΠΕΝ) και από εκεί θα ξεκινήσουν πορεία, με επίδοση ψηφισμάτων στην πρεσβεία του Καναδά, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, στα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο γραφείο του πρωθυπουργού, στο κοινοβούλιο και στο ΥΠΟΙΚ. Η πορεία θα καταλήξει, στις πέντε αύριο το απόγευμα, στο Σύνταγμα, όπου οι διαδηλωτές προγραμματίζουν να παραμείνουν μέχρι αργά το βράδυ.

Εκτός από τη μετακίνηση με τα λεωφορεία που έχουν κλείσει τα Σωματεία των Μεταλλωρύχων , αρκετοί θα έρθουν και με ΙΧ με τις οικογένειές τους και με μέσα μαζικής μεταφοράς




















Read more: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com/2015/04/blog-post_501.html#ixzz3XPovyd3n

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις