Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ…

005 kentro politismouΟ Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Αριστοτέλη απέστειλε Πρόσκληση και ενημέρωσε ότι την
προσεχή Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17.00 μ.μ., θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο στο δημαρχείο της Ιερισσού, με θέματα:  «1. Μεταλλευτική δραστηριότητα στον Δήμο Αριστοτέλη, 2. Συζήτηση επί αιτήματος-πρότασης 311 δημοτών σχετικά με  το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» για τη μεταλλευτική δραστηριότητα στην Β.Α. Χαλκιδική».
Ο άμεσος ενδιαφερόμενος Αρχιμα. Αγγελόγλου έσπευσε στον «άγιο ιστότοπο» που διατηρεί, να στείλε γενικό προσκλητήριο στους απανταχού antigold…
«Παρακαλούμε όλους όσους αγωνίζονται και ενδιαφέρονται για τη σωτηρία του τόπου μας, να είναι εκείνη την κρίσιμη ημέρα εκεί. Επίσης δεν εννοείται και δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση αυτή την τόσο σημαντική πρόσκληση του Δήμου μας, να μην την κοινοποιήσει κάποιος στο facebook, στο twitter κ.λ.π. Πρέπει να την κοινοποιούν συνεχώς όλες τις προσεχείς ημέρες».
Μήπως την ημέρα εκείνη θα έπρεπε να βρίσκονται στο Δημαρχείο και 1.000-1.500 μεταλλωρύχοι και εργαζόμενοι στα μεταλλεία; Έτσι, για να δούμε ποιοι «ενδιαφέρονται για τη σωτηρία του τόπου μας…».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις