Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ο "ΑΓΙΟΣ" ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΙΣ... #SKOURIES!!!

Το ότι οι... #Skouries έχουν αναχθεί σε «Μέκκα» των επαγγελματιών του πολιτικού ακτιβισμού δεν
αμφισβητείται πλέον από κανένα...

Ακόμη και από τους ίδιους τους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι σεβόμενοι την ιδιότητα τους, πρέπει έστω για μια φορά, αν όχι περισσότερες, να λάβουν μέρος σε δράση κατά της μεταλλευτικής επένδυσης για να εισπράξουν την επιδιωκόμενη αναγνώριση και στην πορεία, γιατί όχι κομματικά χρίσματα αλλά και θεσμικά αξιώματα, αν καταφέρουν να εξασφαλίσουν και  εκλόγιμη θέση σε πάσης φύσεως εκλογές.

Στη Χαλκιδική αυτό το «δρομολόγιο» το έχουν διανύσει πάρα πολλά τοπικά στελέχη του αντιμεταλλευτικού μπλοκ, αλλά με επιτυχία και άλλα όχι.

Το ότι αυτό το «δρομολόγιο» παραμένει πολιτικά εξαιρετικά δημοφιλής και ασφαλής «πολιτικός προορισμός», αποδεικνύεται και σήμερα.

Μέσα από φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και αναδημοσιεύουμε και εμείς διακρίναμε και την κάπως βιβλική μορφή με βάση το παρουσιαστικό, ενός γνωστού ακτιβιστή, που τυγχάνει να είναι και μέλος της συντονιστικής επιτροπής του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα η αναγνωρισιμότητα του απογειώθηκε πολύ πρόσφατα, όταν αποκαλύφθηκε πως αυτός ήταν ο «μυστηριώδης» άντρας που βρίσκονταν δίπλα ή κοντά σε κάθε κίνηση ή διαμαρτυρία των απολυμένων καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, που αγωνίζονται για την επαναπρόσληψη τους. (Διαβάστε εδώ)

Το πως γίνεται ένας άνθρωπος με τέτοιο κοινωνικοπολιτικό υπόβαθρο την ίδια στιγμή να στέκεται στο πλευρό απολυμένων εργαζομένων και παράλληλα να συμμετέχει σε κινητοποιήσεις που αποσκοπούν στην απώλεια 1.700 και πλέον θέσεων εργασίας σε μια μεταλλευτική επένδυση που έχει την άδεια της πολιτείας και την επικύρωση αυτής της άδειας από το ΣτΕ, είναι κάτι που καμιά πολιτική αλχημεία δε θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε ποτέ...

Το μόνο που απομένει να δούμε σε επίπεδο πολιτικής και κοινωνικής ιλαροτραγωδίας είναι αυτές τις καθαρίστριες να συμμετέχουν σε κινητοποίηση κατά των μεταλλείων στις #skouries...

Επιπλέον, αποδεικνύεται για πολλοστή φορά πως τα πολιτικά καπέλα που φοριούνται σ’ αυτή τη χώρα είναι τα μεγαλύτερα και τα βαθύτερα και τα οποία δυστυχώς έχουν βρει χώρο... προβολής της ιδιότυπης κολεξιόν τους στις #skouries...

http://politesaristoteli.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις