Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΠΕΙΡΑ... ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΑΠΟ "ANTIGOLD" ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Στους "antigold" δεν μπορείς να'χεις εμπιστοσύνη...,
ούτε στην αναδημοσίευση δικαστικού εγγράφου!!!
Η "antigold" παράκρουση χτύπησε κόκκινο. «Ενημερωτικό» ιστολόγιο εμφανώς παρασυρμένο από αντιμεταλλευτικό φανατισμό  έφτασε στο σημείο να παραποιήσει βάναυσα το νόημα μιας δικαστικής εντολής και να την παρουσιάσει όπως το εξυπηρετεί με προφανή στόχο την καλλιέργεια σύγχυσης στους αναγνώστες και στους κατοίκους της ΒΑ Χαλκιδικής. 

Έχουμε και λέμε. Το ειρηνοδικείο Αρναίας με προσωρινή διαταγή του ζητάει από την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» σε καθημερινή εργάσιμη βάση να απομακρύνει από το δρόμο που κατασκευάζει για λογαριασμό του δασαρχείου Αρναίας και περνάει πάνω από το κτήμα του κ. Καλύβα, τα υλοτομηθέντα δένδρα και τους ευμεγέθεις λίθους και να τα εναποθέσει τόσο σε ασφαλή σημεία, όσο και σε ικανή απόσταση από την ιδιοκτησία του, εώς τις 31 Ιουλίου, όπου και θα γίνει η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κατατεθεί.
 Να επισημάνουμε εδώ ότι:
  • Η διάνοιξη αυτού του δρόμου δεν έχει καμία σχέση με κάποιο υποέργο των Σκουριών. Είναι ένας δρόμος που φτιάχνεται για λογαριασμό του δασαρχείου Αρναίας και αφορά τη διευκόλυνση της πρόσβασης  και της διέλευσης των υπαλλήλων του ή και απλών πολιτών.
  • Αυτή η δικαστική διαταγή είναι επί της ουσίας μια βελτιωτική τεχνική πρόταση επί της κατασκευής του δασικού δρόμου, έτσι ώστε να μένει ανέπαφη η ιδιοκτησία του κ. Καλύβα από τα υλικά (δέντρα και πέτρες) που προκύπτουν από το έργο διάνοιξης.
Αυτό δε το λέμε εμείς. Προκύπτει ξεκάθαρα από τη σύνταξη της προσωρινής δικαστικής διαταγής.

Αντ’ αυτού το «ενημερωτικό» ιστολόγιο και ο συντάκτης της είδησης  έγραψε ότι αυτή η εντολή αφορά την αναστολή των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός επάνω από το κτήμα του προσφυγέντος στη δικαιοσύνη κατοίκου!

Η ερμηνευτική αυθαιρεσία στο απόγειο της με προφανή στόχευση. Για να μας «ενημέρωσουν» μετά..., ότι τα συνεργεία που θα βρίσκονται εκεί για να συνεχίσουν τα έργα διάνοιξης του δρόμου αλλά και να εφαρμόσουν τη δικαστική διαταγή, την παραβαίνουν...!!!

Αναρωτιόμαστε ειλικρινά; Αυτοί που γράφουν, ερμηνεύουν, υποστηρίζουν και κάνουν διασπορά κατά το δοκούν όλων αυτών των τερατωδών ψεμάτων, που βασίζονται και δε λαμβάνουν καθόλου υπόψη τον κόσμο που τυγχάνει να τους επιλέγει για την ενημέρωση του ή ακόμη περισσότερο τον κόσμο της τοπικής κοινωνίας που έχει τραυματιστεί ψυχικά και ηθικά από την άνευ ορίων προπαγάνδα τους;

Τόσο αναλώσιμη και ελαστική είναι η αξιοπιστία τους;

Το νέο κρύο ανέκδοτο έχει πολλά κοινά σημεία με το άλλο μεγάλο  παραμύθι, που διοχετεύεται από τους ίδιους κύκλους προς την κοινωνία της Ιερισσού.

Ενός παραμυθιού που θέλει την ιστορία με το  ΣτΕ να μην έχει τελειώσει επειδή εκκρεμεί, όπως λένε στον κόσμο, η συζήτηση ακόμη 2 προσφυγών...

Και τα λένε αυτά όταν έχει παρθεί η απόφαση 1492/2013 για μια προσφυγή στην οποία εμπεριέχονται όλες οι αιτιάσεις των άλλων 2 προσφυγών και ακόμη περισσότερες..., οι οποίες όμως δεν έπεισαν το ανώτατο δικαστήριο της χώρας.

http://politesaristoteli.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις