Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΤΩΡΑ-ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΑΔΕΜΟΧΩΡΙΤΕΣ ΣΤΙΣ... #SKOURIES

Ανάλογες στιγμές με αυτές που ζούν εργαζόμενοι από ακτιβιστές
έζησαν και ηλικιωμένοι κάτοικοι των Μαδεμοχωρίων
Μια... γεύση του τι βιώνουν σχεδόν καθημερινά οι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο των Σκουριών πήραν πριν από λίγη ώρα 100 κάτοικοι της Μ. Παναγίας, οι οποίοι από το πρωί ξεναγούνται από στελέχη της Ελληνικός Χρυσός στα 3 μεγάλα μεταλλευτικά εργοτάξια της ΒΑ Χαλκιδικής.

Γύρω στις 11.30 δύο λεωφορεία με κατοίκους της Μ. Παναγίας και αφού είχε ολοκληρωθεί η επίσκεψη στις Σκουριές πήραν το δασικό δρόμο που οδηγεί στο Χοντρό Δέντρο για να κατευθυνθούν προς το Μάντεμ Λάκκο. Την ίδια στιγμή... έτυχε να ανεβαίνει προς τις Σκουριές ένα μίνι κομβόι από αγροτικά οχήματα και τζιπ τα οποία κορνάριζαν συνεχώς.

Οι Μαδεμοχωρίτες που επέβαιναν στα λεωφορεία όπου ανάμεσα τους ήταν και συνταξιούχοι με τις συζύγους τους προς στιγμήν πίστεψαν πως πρόκειται για συντοπίτες τους και άρχισαν να τους χαιρετούν...

Πολύ σύντομα όμως κατάλαβαν ότι έκαναν λάθος, καθώς εκείνοι και εκείνες που ανέβαιναν προς το εργοτάξιο τους μούτζωναν και τους έβριζαν με τρόπους που τους έχουν κάνει γνωστούς ανά το πανελλήνιο.

"Τώρα κατάλαβα, τι γίνεται εδώ πάνω κάθε φορά που ακούμε για ένταση στις  Σκουριές"ακούστηκε να λέει με νόημα ένας ηλικιωμένος Μεγαλοπαναγιώτης...

Είναι βέβαιο πως την ίδια σκέψη έκαναν όλοι όσοι έτυχε να ζήσουν την πιο... φιλική εκδοχή του ακτιβισμού που διαδραματίζεται στις... #skouries.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις