Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Τη δυνατότητα να σχηματίσουν προσωπική άποψη για το έργο που γίνεται στα μεταλλευτικά εργοτάξια των Σκουριών, του Μάντεμ Λάκκου και της Ολυμπιάδας είχαν και σήμερα 90 κάτοικοι της Μ. Παναγίας.

Ξεναγήθηκαν και στα 3 εργοτάξια από στελέχη της εταιρείας και ενημερώθηκαν τόσο για τις λεπτομέρειές του έργου όσο και για τα προσωπικά ερωτήματα που τους έχουν γεννηθεί από την επιτηδευμένη κινδυνολογία των εκπροσώπων του "οικοδομικού συνεταιρισμού"... #skouries.

Αυτοί οι κάτοικοι είδαν με τα ίδια τους τα μάτια, ότι ούτε είναι "κρανίου τόπος" οι Σκουριές, ούτε βέβαια ότι "έχει καταστραφεί όλο το αρχέγονο δάσος", 'όπως αγαπούν να λένε οι αντίχρυσοι για να προκαλούν επικοινωνιακό θόρυβο γύρω από τις υποψηφιότητες τους.

Συγνώμη... Γύρω από το "κίνημα" τους θέλαμε να πούμε, αλλά μας ξέφυγε...

Είδαν κάτι πολύ πιο απλό και σαφώς όχι τρομακτικό. Αντίκρισαν αναπτυξιακά έργαεκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της αρχαιότερης παραγωγικής δραστηριότητας που υπάρχει σ' αυτόν τον τόπο, όπου εργάζονται σ' αυτά οι πατεράδες, οι άντρες, τα αδέλφια, τα ξαδέλφια και οι φίλοι τους.

Τις εντυπώσεις που σχημάτισαν, νομίζουμε ότι αποτυπώνονται πλήρως σ΄ενα σχόλιο που ανέβηκε στη σελίδα "ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ" στο facebook

"Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους της " Ελληνικός Χρυσός" για την ξενάγηση στα εργοτάξια καθώς και για την ενημέρωση που μας βοήθησε να καταλάβουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει το ψέμα κάποιων ανθρώπων! Δεν είναι η συγκεκριμένη επένδυση που δηλητηριάζει τον τόπο μας αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την άγνοια του κόσμου και με τα ψέματα τους δηλητηριάζουν συνειδήσεις!!! Και πάλι ευχαριστούμε!!!"

Εξυπακούεται, πως οι επισκέψεις κατοίκων των Μαδεμοχωρίων στα μεταλλευτικά εργοτάξια θα συνεχιστούν. 
Έχουν κάθε δικαίωμα αυτοί οι κάτοικοι, οι οποίοι έχουν τόσα υποστεί και ανεχτεί από τον καλλιεργούμενο ακραίο αντιμεταλλευτικό φανατισμό, να ενημερωθούν σωστά και υπεύθυνα για να ξεχωρίζουν την αλήθεια από τα παραμύθια που γράφονται, λέγονται και αναπαράγονται από κάθε λογής επιτήδειους.
http://politesaristoteli.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7516.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις